De Duitse Toeristenvereniging (DTV) beoordeelt Haus am Wilde Aar met 3 sterren - Ontdek onze bekroonde vakantiewoning

Een sterrenwaardig verblijf voor maximaal 16 personen

Haus am Wilde Aar is een unieke vakantiewoning, onderdeel van een prachtige vakwerkboerderij uit 1880 die in 2015 volledig is gerenoveerd en gemoderniseerd. Onze accommodatie, bekroond met 3 sterren door de Deutscher Tourismusverband (DTV), biedt plaats aan maximaal 16 personen. Gelegen in het pittoreske dorp Medebach-Referinghausen, op een hoogte van 450 meter tussen Winterberg en Willingen, is ons vakantiehuis de ideale plek om te genieten van rust en de prachtige omgeving.

Een perfecte plek voor gezinnen en vrienden met kinderen

Bij Haus am Wilde Aar streven we ernaar om uw verblijf zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken, vooral voor gezinnen en vrienden met kinderen. Onze ruime woning biedt voldoende ruimte voor iedereen en beschikt over een grote tuin direct aan de beek. Kinderen kunnen veilig spelen en ontdekken terwijl u geniet van een moment van ontspanning in de natuurlijke omgeving. De combinatie van moderne faciliteiten en de charme van een historische boerderij zorgt voor een unieke vakantie-ervaring.

1 Haus am wilde Aar Vakantiehuis in het prachtige Sauerland Duitsland.
Deutscher Tourismusverband 3 sternen DTV Klassifizierung.

Reserveer uw sterrenwaardige verblijf

Of u nu wilt genieten van de rust of op zoek bent naar avontuur, de omgeving van Haus am Wilde Aar biedt voor elk wat wils. Verken de schilderachtige natuur tijdens wandelingen of fietstochten door de glooiende heuvels en weelderige bossen. Breng een bezoek aan nabijgelegen attracties, zoals Winterberg met zijn uitstekende skipistes of Willingen met zijn gezellige restaurants en levendige sfeer. Willingen is een wintersportplaats en is vooral bekend vanwege de jaarlijkse wedstrijden in de Wereldbeker schansspringen bij de Mühlenkopfschanze. Wat uw voorkeur ook is, er is altijd iets te doen en te ontdekken.

Kies voor een onvergetelijke vakantie-ervaring bij Haus am Wilde Aar, de vakantiewoning bekroond met 3 sterren door de DTV. Geniet van de ruimte, privacy en moderne voorzieningen in ons prachtige vakantiehuis. Neem vandaag nog contact met ons op via ‭+31 6 46333635‬ of stuur een e-mail naar info@holidayhome-sauerland.de om uw reservering te maken. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen bij Haus am Wilde Aar, waar comfort, gastvrijheid en de schoonheid van de omgeving samenkomen voor een onvergetelijk verblijf.

Haus am Wilde Aar gelegen tussen Winterberg en Willingen

Reviews

Ontdek wat onze gasten zeggen over hun verblijf in Haus am Wilde Aar. Lees hun ervaringen en laat u inspireren voor uw eigen onvergetelijke vakantie.

Mooi huis voor grote groepen. Prachtig ingericht, zeer schoon en voorzien van alles wat je nodig hebt.

Airbnb Logo ervaringen

Anika

September 2022

We hadden een super familieweekend in het huis bij de wilde Aar. Alle jonge en oudere kinderen en volwassenen hebben zich erg comfortabel gevoeld.

Airbnb Logo ervaringen

Lotte

September 2022

We verbleven twee nachten met vier gezinnen (in totaal 13) in het appartement. Het was zeer ruim, we voelden ons erg op ons gemak en het ontbrak ons helemaal aan niets. Absoluut aanbevolen!

Airbnb Logo ervaringen

Felix

December 2021

We kwamen als groep aan met tien volwassenen en drie kinderen om hier een ontspannend familieweekend door te brengen. Iedereen - van 2 tot 90 jaar - was erg enthousiast over het appartement. Het bood alles wat we zochten: geweldige ruimte voor iedereen, topvoorzieningen, gezellige sfeer. De kamers zijn groot, hebben deels een eigen wastafel, de bedden zijn knus. De tuin is gewoon geweldig! De kinderen hadden plezier met alle speeltoestellen (incl. skelter, ballen, speelgoed, driewielers, ...) en de volwassenen hebben zich vermaakt bij het kampvuur bij de razende beek. Gewoon heerlijk - een duidelijke aanrader!

Booking com Logo recensie

David

Maart 2022

Het huis was zeer schoon, precies zoals beschreven en perfect voor een vakantie met veel kinderen! De keuken is zeer goed uitgerust en er is genoeg te spelen voor de kinderen! En er zijn geweldige speeltuinen in de buurt. We komen vast terug.

Google Logo recensie

Tatjana

April 2022

Een geweldig huis voor een grote groep en een prachtige tuin. We waren er met 9 kinderen en ze hadden zo 'n leuke tijd in de enorme tuin, met peuterbad, tafeltennis en nog veel meer. De vele toiletten en douches waren ook geweldig. We komen graag nog eens terug!

Booking com Logo recensie

Lisa

Juni 2022

We vierden de 70e verjaardag van mijn schoonmoeder bij Heleen en het huis is echt ideaal voor een groot gezin. De kamers waren extreem schoon en alles was zeer goed uitgerust. Helaas hadden we pech van het weer en waren we blij met zo 'n grote en gezellige keuken waarin we konden verblijven. We komen graag terug als dat kan!

Airbnb Logo ervaringen

Anna

Juli 2022

Heel mooi appartement voor een familie weekendje. alles aanwezig, leuke chill room voor de tieners, alles goed geïsoleerd en geluidsdicht, dus iedereen kon zijn eigen gang gaan. Ruime slaapkamers. Zeker aan te raden.

Google Logo recensie

Lift5

Januari 2022

Prachtige woning met alles erop en eraan en zeer praktisch ingericht. Veel ruimte zodat de kinderen ook mooi konden spelen. Ideaal qua afstand om Winterberg en Willingen te bezoeken. Hier komen we zeker nog terug.

Google Logo recensie

David

Februari 2019

Goede plek om met een groep te verblijven. Op goede afstand van de wintersport gebieden. De woning heeft voldoende voorzieningen. Communicatie verloopt erg prettig. Kort om, een goede plek om te verblijven!

Google Logo recensie

Wietze

Januari 2022

Wij hebben een paar hele leuke dagen gehad en komen zeker nog eens terug :-)

Google Logo recensie

Annika

Oktober 2022

Wilt u een huis huren?
Bel ons ‭+31 6 46333635‬

Haus am Wilde Aar
Vakantiehuis Vakantiehuis Haus am Wilde Aar Referinghausen Sauerland logo.

Vakantiehuis Haus am Wilde Aar biedt plaats aan maximaal 16 personen en is gelegen in het idyllische dorp Medebach-Referinghausen. Ervaar het comfort en de prachtige omgeving van deze locatie tijdens uw verblijf in dit vakantiehuis.

Alte Schule Deifeld
Vakantiehuis Vakantiehuis Vakantievilla Alte Schule Deifeld Medebach Sauerland logo.

Vakantievilla Alte Schule Deifeld biedt plaats aan maximaal 36 personen in het dorp Medebach-Deifeld. Het is ook mogelijk om de villa als twee aparte vakantiehuizen te huren: Alte Schule biedt plaats aan 24 personen en Schieferhaus biedt plaats aan 12 personen.

Beoordelingen

Beoordeel Haus am Wilde Aar:

Google Maps Logo

Beoordeel Alte Schule Deifeld:

Google Maps Logo

De Duitse Toeristenvereniging (DTV) heeft onze vakantiehuizen al beoordeeld:

Deutscher Tourismusverband Logo